GASTRO-SEPT VC 620 / Preparat dezynfekcyjno-myjący
Specyfikacja | Preparat dezynfekcyjno-myjący |
Symbol | VC 620 |
Opakowanie | 3l, 10l, pH: 11/*/13 |
Dostępność | Dostępny |
Charakterystyka
Preparat dezynfekcyjno-myjący na bazie czwartorzędowych związków amoniowych o działaniu bakteriobójczym, grzybobójczym i wirusobójczym, w tym wirusa ebola.
Przeznaczony do powierzchni, instalacji, maszyn i urządzeń mających kontakt z żywnością. Zalecany do stosowania w przetwórstwie mleczarskim, owocowo-warzywnym, mięsnym, rybnym i piwowarskim, zakładach gastronomicznych i kuchniach. W stężeniach użytkowych nie posiada zapachu, nie wpływa ujemnie na dezynfekowane powierzchnie, nie powoduje korozji, nie niszczy powierzchni lakierowanych. Zalecane rozcieńczenie: 4÷6% (400÷600 ml środka na 10 l wody).