GASTRO-SEPT VC 620 / Preparat dezynfekcyjno-myjący Print This Post

VOIGT

 

 

 

 

Specyfikacja Preparat dezynfekcyjno-myjący
Symbol VC 620
Opakowanie 3l, 10l, pH: 11/*/13
Dostępność Dostępny

Charakterystyka

Preparat dezynfekcyjno-myjący na bazie czwartorzędowych związków amoniowych o działaniu bakteriobójczym, grzybobójczym i wirusobójczym, w tym wirusa ebola.

 

Przeznaczony do powierzchni, instalacji, maszyn i urządzeń mających kontakt z żywnością. Zalecany do stosowania w przetwórstwie mleczarskim, owocowo-warzywnym, mięsnym, rybnym i piwowarskim, zakładach gastronomicznych i kuchniach. W stężeniach użytkowych nie posiada zapachu, nie wpływa ujemnie na dezynfekowane powierzchnie, nie powoduje korozji, nie niszczy powierzchni lakierowanych. Zalecane rozcieńczenie: 4÷6% (400÷600 ml środka na 10 l wody).

Zapisz się do naszego newslettera

Zapisz mnie do newslettera (możesz się wypisać kiedy chcesz).